Mommy and me

studio fotoshoot in Nieuw-Vennep

Lekker knuffelen met je mama


Ik ben dol op het fotograferen van mommy and me fotoshoots. Als je dit nu leest betekent dit dat je dus eventueel ook interesse hebt in een mommy and me fotoshoot. Waarom ben ik zo dol op dit soort fotoshoots? Nou, omdat ik vind dat wij als moeders ons vaak wegcijferen. Hoe geweldig is het dan om jezelf met je kids te laten vastleggen.


Ik fotografeer vanuit mijn fotostudio in Nieuw-Vennep. Hier heb ik verschillende jurken hangen waar moeder en dochter kosteloos gebruik van kunnen maken. Voor de kleine prinsjes heb ik ook wel het een en ander liggen.

Heb je geen zin of tijd om jezelf op te maken, maar wil je wel mooi opgemaakt op de foto? Dan wil ik je aanraden om het pakket te selecteren inclusief (haar en ) visagie.

Voor mijn fotoshoots werk ik onder andere samen met make up by Narjara en Aaniytah_Beauty

Pricing & Packages

Basis

Inclusief 10 digitale bestanden
1 outfit


175

Uitgebreid

Inclusief 15 digitale bestanden
1 harmonicaboekje 10x15cm

2 outfits


225

Reserveer hier meteen je plekje


Bij het reserveren van een plekje vraag ik een aanbetaling van €50.

Op al mijn fotoshoots zijn mijn algemene voorwaarden van toepassing.