OVER MIJ

HI, IK BEN RACHELLE DENS, DE VROUW ACHTER DE LENS.


Ik kom uit Amsterdam, maar woon sinds 2016 samen met mijn man en twee dochters in Nieuw Vennep. Mijn roots liggen in Suriname.

Als klein meisje zat ik altijd bij mijn oma op de bank te bladeren door haar collectie familie fotoalbums. Ik was hier uren zoet mee. Ik denk ook wel dat mijn passie voor fotograferen hierdoor is ontstaan. Als tiener kocht ik mijn eerste wegwerpcamera en vanaf dat moment hoort fotograferen bij mijn leven.

Het maken van herinneringen is ontzettend fijn, maar het vastleggen ervan brengt het moment tot leven. Ik heb dat altijd magisch gevonden.

Mijn fotostudio

wESTERDREEF 5P, NIEUW-VENNEP

Vanuit mijn fotostudio in het centraal gelegen Nieuw-Vennep leg ik graag jullie momenten vast. Je kunt mij o.a. inhuren voor bruiloften, familiefoto’s en zwangerschapsfotografie, maar voor een uitgebreid overzicht van mijn aanbod verwijs ik je door naar mijn portfolio

Het gebied waar stad en land elkaar kruisen

In de lente, zomer en herfst vind je mij samen met mijn camera op verschillende buitenlocaties in de omgeving van Nieuw-Vennep. De steden Amsterdam en Haarlem zijn mijn favoriete fotolocaties in de nabije omgeving. De prachtige bloemenvelden, de waterleidingduinen en het strand zijn mooie locaties voor een unieke zwangerschapsfotoshoot of familiefotoshoot. 

IK STA VOOR OPENHEID, FLEXIBILITEIT EN kWALITEIT

Mocht je voor mijn lens komen te staan, vind ik het belangrijk dat je je volledig op je gemak voelt. Hier besteden we dan ook de nodige aandacht aan. Er is voor, tijdens en na de shoot alle ruimte om jouw wensen duidelijk te communiceren. Zodra we van start gaan, beweeg ik volledig mee in jouw belevingswereld. We gaan voor de resultaten die jij voor ogen hebt , maar natuurlijk wel met mijn sausje ;)

MIJN STIJL IS WARM , MOODY EN ROMANTISCH

Het liefst fotografeer ik altijd rond het gouden uurtje. Maar ook zonder het goudenuurtje maak ik graag warme foto's. Spreekt mijn stijl jou ook aan? Dan mag je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET MIJ OP


Stuur een mailtje naar info@rachelledens.nl of vul het contactformulier in. Ik kijk er naar uit om jou te fotograferen. Hopelijk tot snel.