Informatie over je newborn fotosessie in Nieuw-Vennep

Welkom op de wereld!

Gefeliciteerd! jullie baby is geboren. Een bijzonder periode in het leven die jullie graag vastgelegd willen hebben. De newborn fotoshoot boek je het liefst al in de 8e maand van je zwangerschap. De shoot vindt namelijk plaats tussen de 8 en 28 dagen nadat jullie baby geboren is. Mocht je dit door omstandigheden niet gedaan hebben, dan kun je altijd contact met mij opnemen om te zien of er nog een plekje vrij is voor een newbornsessie.

In mijn fotostudio in Nieuw-Vennep leg ik graag jullie baby vast. Hier heb ik alles wat nodig is om de sessie compleet te maken. Denk aan kledingstukken, wikkeldoeken, accessorises en props zoals manden en babybedjes.

De afgelopen jaren heb ik veel geïnvesteerd in het zo goed mogelijk vastleggen van jullie dierbaarste bezit. Als newbornfotograaf staat de veiligheid van jullie kindje op de eerste plek.

Newborn fotoshoot Nieuw-Vennep

Newborn


de newbornfotoshoot vindt plaats wanneer je baby tussen de 8 en 28 dagen oud is Het is dus van belang je fotoshoot tijdig te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.

In mijn fotostudio heb ik alles klaar liggen om je foto op een mooie maar vooral veilige manier te poseren en te fotograferen.

Tarieven newborn fotografie:

Newborn Basis

*Fotosessie in de fotostudio.
* inclusief gebruik van kleding en props.
*Foto's met broertjes/zusjes

* 10 hoge resolutie digitale fotobestanden.
1 mini harmonicaboekje van 7x7cm


€245

Newborn Uitgebreid

*Fotosessie in de studio.
*inclusief gebruik van kleding en props.
*Foto's met het gezin.

*15 bewerkte hoge resolutie fotobestanden en een harmonicaboekje 10x15cm


€295

Newborn Compleet

Alle geselecteerde hoge resolutie bestanden ( ongeveer 50 foto's) inclusief Luxe fotoalbum van 20x20cm, mini harmonikaboekje van 7x7cm


€435