Bruiloft Daniel en Pearl

Op deze mooie zondagse zomerdag gaven Daniel en Pearl elkaar het ja-woord. Ik vertrok al vroeg richting Zoetermeer waar ik met mijn nichtje had afgesproken. Zij is beginnend fotografe en wou graag een dagje meelopen. Zij is naar de bruidegom gereden om zijn voorbereidingen vast te leggen en ik naar de bruid. Toen ik bij de bruid aankwam was de visagist bezig met de finishing touch. Wat zag Pearl er toch prachtig uit. Ondertussen waren ook de kinderen druk bezig zich aan te kleden. 

Rond 12 uur kwam de bruidegom zijn bruid ophalen. Na elkaar goed bekeken te hebben, was het tijd om te proosten. Daarna zijn wij vertrokken naar het wapen van Zoetermeer waar de huwelijksvoltrekking zou plaatsvinden.

Daniel en Pearl zijn voor de wet en ook meteen voor de Kerk getrouwd. Beide momenten waren prachtig om mee te mogen maken.

Lieve Daniel en Pearl, Hartstikke bedankt voor jullie vertrouwen in mij als fotograaf.

Ik wens jullie Gods Rijkste zegen toe in jullie huwelijk.

Liefs, Rachelle