HI, IK BEN RACHELLE DENS, DE VROUW ACHTER DE LENS.


Ik kom uit Amsterdam, maar woon sinds 2016 samen met mijn man en twee dochters in Nieuw Vennep. Mijn roots liggen in Suriname.

Fotografie is altijd mijn grootste hobby geweest. Het maken van herinneringen is ontzettend fijn, maar het vastleggen ervan brengt het moment tot leven. Ik heb dat altijd magisch gevonden. Op mijn dertiende kocht ik mijn eerste fototoestel en ik ben nooit meer van de lens geweken. Ik ben dankbaar dat ik uiteindelijk mijn brood kan verdienen als professioneel fotograaf. 

Mijn fotostudio

Vanuit mijn fotostudio in het centraal gelegen Nieuw-Vennep leg ik graag momenten vast. Je kunt mij o.a. inhuren voor bruiloften, familiefoto’s en zwangerschapsfotografie, maar voor een uitgebreid overzicht van mijn aanbod verwijs ik je door naar mijn portfolio. 

Het gebied waar stad en land elkaar kruisen

In de lente, zomer en herfst vind je mij samen met mijn camera op verschillende buitenlocaties in de omgeving van Nieuw-Vennep. De steden Amsterdam en Haarlem zijn mijn favoriete fotolocaties in de nabije omgeving. De prachtige bloemenvelden, de waterleidingduinen en het strand zijn mooie locaties voor een unieke fotoshoot. 

IK STA VOOR OPENHEID, FLEXIBILITEIT EN KWALITEIT


Mocht je voor mijn lens komen te staan, vind ik het belangrijk dat je je volledig op je gemak voelt. Hier besteden we dan ook de nodige aandacht aan. Er is voor, tijdens en na de shoot alle ruimte om jouw wensen duidelijk te communiceren. Zodra we van start gaan, beweeg ik volledig mee in jouw belevingswereld. We gaan voor de resultaten die jij voor ogen hebt.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET MIJ OP


Ben je voor een belangrijk moment uit je leven op zoek naar een professionele fotograaf? Stuur een mailtje naar info@rachelledens.nl of vul het contactformulier in. Ik kijk er naar uit om jou te fotograferen. Hopelijk tot snel.