Hi, ik ben Rachelle!!

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Samen met mijn man en 2 kinderen, wonen wij al sinds 2016 in het mooie Nieuw-Vennep. Daarvoor woonden wij in Amsterdam. Zelf ben ik geboren en getogen in Suriname.

Fotograferen is altijd al mijn grootste hobby geweest en wat ben ik super blij dat ik er nu mijn werk van heb kunnen maken. Vanuit mijn fotostudio in het centraal gelegen Nieuw-Vennep fotografeer ik graag jullie kinderen, gezinnen en zwangerschappen. In de lente, zomer en de herfst kun je mij ook vaak vinden op mooie buitenlocaties in de omgeving van Nieuw-Vennep! het gebied waar stad en land elkaar kruisen. Strand, waterleidingduinen, bloemenvelden en de steden Haarlem en Amsterdam zijn in de nabije omgeving voor unieke fotoshoots.

Naast de hier bovengenoemde fotoshoots, heb ik mij ook gespecialiseerd in bruiloften. Mochten jullie dus nog op zoek zijn naar een trouwfotograaf, dan zijn jullie hier ook aan het juiste adres.

Vanaf 2020 zal ik ook brandingsessies aanbieden! Mocht je interesse hebben, dan mag je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

Neem gerust een kijkje in mijn portfolio en wie weet tot ziens!

Lieve groet,

Rachelle